Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Нед Юни 26, 2011 6:41 pm
-Съжалявам... Аз... Просто беше толкова сладка, че не исках да те събуждам. - извиних се на Сиана и допълних: -А пък и исках да те изненадам със... - махнах ръцете си, които бяха зад гърба ми и ги изпънах напред... - с коктейл. - довърших доволен от теб и й подадох едната чаша и след глухото дрънване, допълних: -За нас! - довърших аз и усмивка замести кучешката муцунка, която бях направил по-рано. -Обичам те. Просто не исках да те будя. Бе толкова невинна и сладка докато спеше. - казах с все същата си глуповата усмивка и отново нежно я целунах.
Сиана Дийн Admin
Брой мнения : 116 Join date : 06.06.2011 Age : 27 Местожителство : -
Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Нед Юни 26, 2011 6:47 pm
При вида на сладката му физиономия и думите му, се разтопих и гневът ми мигом се изпари. Гушнах го, което бе знак на примирение. -Обичам те-тихо промълвих, но бях сигурна, че той ме е чул. Не исках да се откъсвам от прегръдката, но силен шум ме сепна. Отдръпнах се и видях, че и Джей бе наострил уши. Шумът идваше от къщата, или по-точно от кухнята. Отидохме и видяхме, че една от любимите ми чаши се бе счупила. Погледнах Джейкъб. На него му беше страшно интересен таванът. -Хъмм..случайно да имаш пръст в това? Не знаех да се смея ли или да плача. Когато срещнах нещастния му поглед се запревивах от смях. Бутнах го на дивана и се разпроложих върху него. леко го целунах по устните и шеговито казах: -Сега ще трябва да ми се отплатиш за тази чаша. Беше една от любимите ми. Как малкото кученце ще ме накара да му простя?
Jacob Storm
Брой мнения : 39 Join date : 17.06.2011
Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Нед Юни 26, 2011 6:56 pm
-С каквото кажеш. Не искам да си ми сърдита, че унищожих любимата ти чаша... Съжалявам, за което. - извиних се аз и след целувката, попитах Си: -Хмм, а ти как искаш да ти се реванширам? Мога да ти купя друга чаша или да ти позволя да ме завържеш в двора като провинил се доберман. - казах аз и се засмях. -Наистина съжалявам за чашата, но не съм особено сръчен в кухнята. - допълних и виновно наведох глава. -Знам, сигурно ме мразиш, но не исках това да се случва. Исках само да те изненадам приятно, но не мога явно и това... Не и без да причиня необратими щети. - казах виновно и се изчервих като малко дете, направило някоя глупост. -Съжалявам....Аз... - не можах да довърша. Просто си замълчах и отново целунах Си. -Прощаваш ли ми?
Сиана Дийн Admin
Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Нед Юни 26, 2011 7:02 pm
-Ще си помисля-целунах го страстно. Устните ни се движеха в хармония и не исках тази целувка за свършва. Сякаш целият свят бе изчезнал, само ние двамата съществувахме. Обвих врата му с ръце и продължих целувката, която ставаше все по-страстна. Джей беше полугол и горещата му кожа ми въздействаше по странен, но много приятен начин. Не разбирах защо се чувствам така, защо исках да ме целува, да ме гали. Никога не съм била с мъж по онзи начин и не знаех какво трябва да изпитвам и какво да правя. Смутих се на собствените си мисли и червенина обля цялото ми лице. Прекъснах целувката и се отдръпнах от върколака. Никога нямаше да мога да го задоволя. Никога нямаше да бъда готова за него по този начин. Никога. И той трябваше да си намери по-подходяща. -Аз...аз не съм за теб-чух се да казвам.
Jacob Storm
Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Нед Юни 26, 2011 7:46 pm
-Моля те, не говори глупости. Чувстваш се така, защото се познаваме отскоро, а се опитваме да направим една страшно голяма крачка. - казах аз и прегърнах Сиана. - Моля те, спри да се самообвиняваш. Аз не бързам за никъде. Не съм от онези, търсещи забавление и нищо друго. Държа както на моите, така и на чувствата на човека срещу мен. прошепнах в ухото на Сиана и вдигайки я във въздуха, я понесох към градината. Легнахме на шезлонга и се сгушихме. -Когато си готова за тази крачка, тогава ще я направим. Аз не съм от оненах.зи, които биха заменили момичето, с което ходят, само и единствено, защото не ги задоволява и гъделичка егото им. - казах тихо аз и отпуснах глава върху рамото на Сиана. -Си, обичам те. Не искам повече да чувам тези думи от устата ти. ОК? Ти си момичето, което обичам и с което искам да бъда и това. Сърцето ми казва, че ти си най-подходящата за мен и смятам да го послушам. - казах тихичко в ухото й и нежно я целунах.
Сиана Дийн Admin
Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Пон Юни 27, 2011 7:38 pm
Разтопих се при нежните му думи и спиращата духа целувка. Отвърнах му със същата страст и отново се сгуших в топлата му прегръдка. Замечтах се. За нас, за бъдещето, какво щяхме да правим...Толкова много мечти, свързани само и единствено с Джей. Та, нали той бе смисъла на животът ми и без него сякаш просто не съществувах. Бях се отнесла и мелодичнитя му глас ме извади от транса. -Бях се замечтала...за нас-при тези думи го погледнах и впих устни в неговите. Времето сякаш спря и останахме само ние и тази съвършена целувка. -Какво ще правим довечера?-единствено това ми бе на ума.
Jacob Storm
Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Пон Юни 27, 2011 7:58 pm
-Хм...Ресторант, вечеря... разходка в парка? - казах с глуповато изражение и се засмях. Нежно целунах си и прокарвайки ръка през косите й, казах: -Мислех да отидем да вечеряме някъде, а после да се разходим по плажа. - казах тихичко на Си и я целунах за пореден път. Изправих се лениво и хванах Си за ръцете и заедно влязохме навътре: -А ако искаш мога да сготвя нещо тук, но рискуваме да счупя някоя любима чиния. - казах смеейки се, докато се намятах с хавлията.
Сиана Дийн Admin
Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Пон Юни 27, 2011 8:01 pm
-Сетих се нещо-скокнах на място и забързано му заговорих-ти ще отидеш да се поразходиш и ще дойдеш у нас в 7. Аз ще приготвя романтична вечеря и ще се отдадем един на друг. Съгласен? По блажената му физиономия можех да разбера, че напълно одобрява плана ми. Изтиках го по най-бързия начин навън, защото имах много работа. Извиках след него: -В 7, да не забравиш. Обичам те.
Jacob Storm
Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Пон Юни 27, 2011 8:10 pm
Хм, това ми дойде като гръм от ясно небе. Все пак излязох и отидох до нас да се преоблека. След пълната си промяна изгледжах като изискан господин. Беше вече 18:45 и излязох от нас. Минах през цветарския магазин и купих букет за Си. Беше 19:00, когато позвънях на звънеца и великолепната Си ми отвори вратата. -Леле, неотразима си! - казах аз и й подадох цветята с думите : "За неотразимата дама, променила живота ми.". Си се трогна и ме въведе вътре. Масата бе сложена, светлината бе омекотена някак, а тиха музика се разнасяше наоколо, галейки слуха ми. -Леле, постарала си се невероятно много. - казах аз и нежно целунах Си.
Сиана Дийн Admin
Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Пон Юни 27, 2011 8:29 pm
Подредих на масата свещи и листенца от рози и сложих една бутилка червено вино. После се заех с тоалета си. Не можах да се стърпя и украсих и спалнята. Когато поднесе букетът сълзи от радост и умиление се стекоха по лицето ми. Ненж го целунах и го приканих да влезе. Настаних го на стола и налях черевно вино в две чаши. -Нека вдигнем тост за нашата любов!-двамата вдигнахме наздравица. Заехме се с ястията, но аз не можех да ям. Не откъсвах очи от мъжа срещу мен. "Такава красота и изящество...."Беше толкова сладък, толкова мил, толкова добър. можеше ли да стане по-хубаво. Усетил, че го наблюдавам ме погледна.
Jacob Storm
Заглавие: Re: Домът на Сиана Дийн Пон Юни 27, 2011 8:34 pm
-Всичко е страхотно си, но бледнее пред теб. - казах аз и надигайки чашата си с червено вино, се засмях. -За нас! - казах тържествено и отново се залових с ястията си. -Ммм, страхотно...е... Чудесна готвачка си. - поздравих Си и нежно я целунах. Отпуснах се назад, но може би бе прекалено назад и паднах от стола. -Добре съм. - оповестих тържествено и се изправих. Седнах мирно и кротко на мястото си и целунах Си. -Благодаря за всичко. Наистина е великолепно. Декорирала си удивително. И този парфюм... Великолепен е. - казах аз тихичко, приближавайки се до нея.