Fashion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fashion

charming dictator

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Latest topics
» Въпроси и предложения
Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeВто Юли 26, 2011 10:44 pm by Jacob Storm

» Поздрави някого с песен
Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeСря Юли 06, 2011 10:33 pm by Jacob Storm

» Какви книги обичате?
Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeСря Юли 06, 2011 8:43 am by Сиана Дийн

» Магазин Time
Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeСря Юли 06, 2011 8:29 am by Сиана Дийн

» Магазин Aroma
Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeПон Юли 04, 2011 12:01 pm by Сиана Дийн

» Трезора на Сиана Дийн
Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeПон Юли 04, 2011 11:50 am by Сиана Дийн

»  За вас
Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeПон Юли 04, 2011 11:49 am by Сиана Дийн

» Приятели на форума
Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 30, 2011 1:37 pm by Джейсън Милър

» Творбите на едно момче без работа
Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 30, 2011 11:43 am by Jacob Storm

Ето го и вашия админ
Сладката Си!
Верните му помощници
Jacob Black Джейсън Милър
Без музика...За къде?

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Часовниче
За да не ни обвинявате, че сте закъснели.
Да популяризираме форума
BGtop

Домът на Сиана Дийн

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Jacob Storm

Jacob Storm

Брой мнения : 39

Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 6:41 pm

-Съжалявам... Аз... Просто беше толкова сладка, че не исках да те събуждам. - извиних се на Сиана и допълних:
-А пък и исках да те изненадам със... - махнах ръцете си, които бяха зад гърба ми и ги изпънах напред... - с коктейл. - довърших доволен от теб и й подадох едната чаша и след глухото дрънване, допълних:
-За нас! - довърших аз и усмивка замести кучешката муцунка, която бях направил по-рано.
-Обичам те. Просто не исках да те будя. Бе толкова невинна и сладка докато спеше. - казах с все същата си глуповата усмивка и отново нежно я целунах.
Върнете се в началото Go down
Сиана Дийн
Admin
Сиана Дийн

Брой мнения : 116
Местожителство : -

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 6:47 pm

При вида на сладката му физиономия и думите му, се разтопих и гневът ми мигом се изпари. Гушнах го, което бе знак на примирение.
-Обичам те-тихо промълвих, но бях сигурна, че той ме е чул.
Не исках да се откъсвам от прегръдката, но силен шум ме сепна. Отдръпнах се и видях, че и Джей бе наострил уши. Шумът идваше от къщата, или по-точно от кухнята.
Отидохме и видяхме, че една от любимите ми чаши се бе счупила. Погледнах Джейкъб. На него му беше страшно интересен таванът.
-Хъмм..случайно да имаш пръст в това?
Не знаех да се смея ли или да плача. Когато срещнах нещастния му поглед се запревивах от смях. Бутнах го на дивана и се разпроложих върху него. леко го целунах по устните и шеговито казах:
-Сега ще трябва да ми се отплатиш за тази чаша. Беше една от любимите ми. Как малкото кученце ще ме накара да му простя?
https://fantasy141.bulgarianforum.net
Jacob Storm

Jacob Storm

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 6:56 pm

-С каквото кажеш. Не искам да си ми сърдита, че унищожих любимата ти чаша... Съжалявам, за което. - извиних се аз и след целувката, попитах Си:
-Хмм, а ти как искаш да ти се реванширам? Мога да ти купя друга чаша или да ти позволя да ме завържеш в двора като провинил се доберман. - казах аз и се засмях.
-Наистина съжалявам за чашата, но не съм особено сръчен в кухнята. - допълних и виновно наведох глава.
-Знам, сигурно ме мразиш, но не исках това да се случва. Исках само да те изненадам приятно, но не мога явно и това... Не и без да причиня необратими щети. - казах виновно и се изчервих като малко дете, направило някоя глупост.
-Съжалявам....Аз... - не можах да довърша. Просто си замълчах и отново целунах Си.
-Прощаваш ли ми?
Сиана Дийн
Admin
Сиана Дийн

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 7:02 pm

-Ще си помисля-целунах го страстно. Устните ни се движеха в хармония и не исках тази целувка за свършва. Сякаш целият свят бе изчезнал, само ние двамата съществувахме. Обвих врата му с ръце и продължих целувката, която ставаше все по-страстна.
Джей беше полугол и горещата му кожа ми въздействаше по странен, но много приятен начин. Не разбирах защо се чувствам така, защо исках да ме целува, да ме гали. Никога не съм била с мъж по онзи начин и не знаех какво трябва да изпитвам и какво да правя. Смутих се на собствените си мисли и червенина обля цялото ми лице. Прекъснах целувката и се отдръпнах от върколака. Никога нямаше да мога да го задоволя. Никога нямаше да бъда готова за него по този начин. Никога. И той трябваше да си намери по-подходяща.
-Аз...аз не съм за теб-чух се да казвам.
Jacob Storm

Jacob Storm

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 7:46 pm

-Моля те, не говори глупости. Чувстваш се така, защото се познаваме отскоро, а се опитваме да направим една страшно голяма крачка. - казах аз и прегърнах Сиана. - Моля те, спри да се самообвиняваш. Аз не бързам за никъде. Не съм от онези, търсещи забавление и нищо друго. Държа както на моите, така и на чувствата на човека срещу мен. прошепнах в ухото на Сиана и вдигайки я във въздуха, я понесох към градината.
Легнахме на шезлонга и се сгушихме.
-Когато си готова за тази крачка, тогава ще я направим. Аз не съм от оненах.зи, които биха заменили момичето, с което ходят, само и единствено, защото не ги задоволява и гъделичка егото им. - казах тихо аз и отпуснах глава върху рамото на Сиана.
-Си, обичам те. Не искам повече да чувам тези думи от устата ти. ОК? Ти си момичето, което обичам и с което искам да бъда и това. Сърцето ми казва, че ти си най-подходящата за мен и смятам да го послушам. - казах тихичко в ухото й и нежно я целунах.
Сиана Дийн
Admin
Сиана Дийн

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 7:38 pm

Разтопих се при нежните му думи и спиращата духа целувка. Отвърнах му със същата страст и отново се сгуших в топлата му прегръдка. Замечтах се. За нас, за бъдещето, какво щяхме да правим...Толкова много мечти, свързани само и единствено с Джей. Та, нали той бе смисъла на животът ми и без него сякаш просто не съществувах. Бях се отнесла и мелодичнитя му глас ме извади от транса.
-Бях се замечтала...за нас-при тези думи го погледнах и впих устни в неговите. Времето сякаш спря и останахме само ние и тази съвършена целувка.
-Какво ще правим довечера?-единствено това ми бе на ума.
Jacob Storm

Jacob Storm

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 7:58 pm

-Хм...Ресторант, вечеря... разходка в парка? - казах с глуповато изражение и се засмях.
Нежно целунах си и прокарвайки ръка през косите й, казах:
-Мислех да отидем да вечеряме някъде, а после да се разходим по плажа. - казах тихичко на Си и я целунах за пореден път. Изправих се лениво и хванах Си за ръцете и заедно влязохме навътре:
-А ако искаш мога да сготвя нещо тук, но рискуваме да счупя някоя любима чиния. - казах смеейки се, докато се намятах с хавлията.
Сиана Дийн
Admin
Сиана Дийн

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 8:01 pm

-Сетих се нещо-скокнах на място и забързано му заговорих-ти ще отидеш да се поразходиш и ще дойдеш у нас в 7. Аз ще приготвя романтична вечеря и ще се отдадем един на друг. Съгласен?
По блажената му физиономия можех да разбера, че напълно одобрява плана ми. Изтиках го по най-бързия начин навън, защото имах много работа. Извиках след него:
-В 7, да не забравиш. Обичам те.
Jacob Storm

Jacob Storm

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 8:10 pm

Хм, това ми дойде като гръм от ясно небе. Все пак излязох и отидох до нас да се преоблека. След пълната си промяна изгледжах като изискан господин . Беше вече 18:45 и излязох от нас. Минах през цветарския магазин и купих букет за Си.
Беше 19:00, когато позвънях на звънеца и великолепната Си ми отвори вратата.
-Леле, неотразима си! - казах аз и й подадох цветята с думите : "За неотразимата дама, променила живота ми.". Си се трогна и ме въведе вътре. Масата бе сложена, светлината бе омекотена някак, а тиха музика се разнасяше наоколо, галейки слуха ми.
-Леле, постарала си се невероятно много. - казах аз и нежно целунах Си.
Сиана Дийн
Admin
Сиана Дийн

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 8:29 pm

Подредих на масата свещи и листенца от рози и сложих една бутилка червено вино. После се заех с тоалета си.
Не можах да се стърпя и украсих и спалнята.
Когато поднесе букетът сълзи от радост и умиление се стекоха по лицето ми. Ненж го целунах и го приканих да влезе. Настаних го на стола и налях черевно вино в две чаши.
-Нека вдигнем тост за нашата любов!-двамата вдигнахме наздравица.
Заехме се с ястията, но аз не можех да ям. Не откъсвах очи от мъжа срещу мен. "Такава красота и изящество...."Беше толкова сладък, толкова мил, толкова добър. можеше ли да стане по-хубаво. Усетил, че го наблюдавам ме погледна.
Jacob Storm

Jacob Storm

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 8:34 pm

-Всичко е страхотно си, но бледнее пред теб. - казах аз и надигайки чашата си с червено вино, се засмях.
-За нас! - казах тържествено и отново се залових с ястията си.
-Ммм, страхотно...е... Чудесна готвачка си. - поздравих Си и нежно я целунах.
Отпуснах се назад, но може би бе прекалено назад и паднах от стола.
-Добре съм. - оповестих тържествено и се изправих.
Седнах мирно и кротко на мястото си и целунах Си.
-Благодаря за всичко. Наистина е великолепно. Декорирала си удивително. И този парфюм... Великолепен е. - казах аз тихичко, приближавайки се до нея.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Сиана Дийн    Домът на Сиана Дийн  - Page 2 Icon_minitime

Домът на Сиана Дийн
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Сиана Дийн
» Трезора на Сиана Дийн
» Момичето зад Сиана
» Дневникът на Сиана

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Fashion :: Модни Центрове :: Милано :: Жилищна зона-